Vacatures

Gezocht: PR-medewerker (vrijwilliger)

Autminds is een jaarlijks terugkerende congres voor en door mensen met autisme. Op Autminds heeft de meerderheid van de sprekers, bezoekers, de organisatie en de dagvrijwilligers een vorm van autisme. Inhoudelijk maken we ruimte voor onderwerpen die op andere congressen en bijeenkomsten over autisme niet of nauwelijks aan bod komen. Onderwerpen die te maken hebben met belangenbehartiging, zelforganisatie, de autisme gemeenschap (community) en cultuur. Daarnaast is er ruimte voor ervaringsverhalen, ontmoeting en discussie.

Ons doel is dat zoveel mogelijk mensen met autisme (met name volwassenen) naar Autminds komen als bezoeker. Ook vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met autisme (met name volwassenen) en overige geïnteresseerden Autminds kennen.

Bezoekers betalen entree. Toegangskaarten voor Autminds kunnen alleen digitaal gekocht worden (online ticketverkoop).

Dit jaar vindt Autminds plaats op 11 november 2017. We zijn nog steeds op zoek naar iemand die de laatste maand kan bijdragen als

PR-medewerker (bij voorkeur met ervaring)

Je houdt je bezig met zowel online als offline PR en communicatie.

Je ondersteunt en ontlast ons als projectgroep bij de organisatie van Autminds 2017. Je brengt energie in. Ook weet je, bij voorkeur uit ervaring, hoe de PR van Autminds verbeterd kan worden en hoe we meer bezoekers kunnen werven. Dit pas je ook toe in de praktijk.

Wat is nu nodig?

Autminds bekendheid geven via sociale media: FaceBook, Twitter en LinkedIn.

De folder emailen naar autisme gerelateerde instellingen en daarvoor zelf de adressen verzamelen.

Wie zoeken we?

Degene die we zoeken:

  • heeft bij voorkeur ervaring met PR en communicatie, bijvoorbeeld vanuit (voormalig) werk;
  • heeft affiniteit met onze doelgroep: normaal begaafde volwassenen met autisme;
  • staat volkomen achter de visie en doelstelling van Autminds (“Niets over ons, zonder ons”, d.w.z. mensen met autisme worden actief betrokken, maken zelf de beslissingen);
  • heeft affiniteit met evenement- of congresorganisatie;

 

Wat bieden we?

Leuk vrijwilligerswerk met veel ruimte voor eigen initiatief.

Zelfstandig kunnen werken.

Grotendeels je eigen tijd kunnen indelen, kunnen werken wanneer het jou uitkomt.

Betrokken, (semi-)professionele collega’s in de projektgroep. In de projektgroep zitten diverse mensen met autisme en ruime ervaring in het autismewereldje. Wij kunnen je helpen (verder) je weg te vinden in de autismegemeenschap.

Interesse?

Stuur een email naar: vrijwilligers@autminds.nl