Kaartverkoop

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Autminds 2017 is op 12 september gestart

[tek_button button_text=”bestel kaartjes” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ticketjames.com%2Fnl%2Ftickets%2F1018-autminds-2017|title:https%3A%2F%2Fwww.ticketjames.com%2Fnl%2Ftickets%2F1018-autminds-2017|target:%20_blank|” button_width=”300″ button_style=”tt_secondary_button” button_position=”pull-left” icons=”fa fa-ticket”]

Toegangskaart

Met het kaartje krijg je toegang tot de conferentie en mag je deelnemen aan alle lezingen en activiteiten. Het programma kent 3 maal 6 onderdelen, in parallelle stromen. Er is een korte pauze tussen de onderdelen zodat vrijelijk tussen de verschillende stromen gewisseld kan worden.

Het kan zijn dat het aantal plaatsen voor een bepaald programmaonderdeel kleiner is dan de belangstelling. Het is niet mogelijk om een plaats te reserveren voor een bepaald programma onderdeel. Een uitzondering zijn de thema-discussies (zie elders): hierop moet op de dag zelf ingetekend worden.

Bij de prijs is inbegrepen koffie, thee en lunch. 

Prijzen

De toegangsprijs voor Autminds 2017 bedraagt € 37,50 voor mensen met (een vermoeden van) autisme en € 50,– voor mensen zonder autisme (bedragen excl. transactie- en servicekosten). Autminds is primair bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) autisme. Om dat karakter en de bijbehorende sfeer te bewaren, behoudt de organisatie zich het recht voor om de kaartverkoop aan mensen zonder autisme te limiteren. 

De transactie- en servicekosten bedragen ca. € 2,00. De precieze kosten hangen af van de betaalmethode, Ideal is de goedkoopste.

Extra optie: vriendenkaartje

Ook dit jaar bieden we als extra optie aan om Autminds te steunen met een extra donatie van € 10,–. Met de vriendenkaart lever je een bijdrage aan de continuïteit van Autminds.  We doen onze uiterste best om Autminds zo goedkoop mogelijk te maken zodat iedereen in onze doelgroep kan deelnemen. Daarbij geloven wij dat mensen met een grotere financiële draagkracht graag een bijdrage leveren aan dit beleid en de continuïteit van Autminds. Door middel van dit ticket steun je Autminds met een extra bedrag van € 10. De Vriendenkaart is dus een extra kaartje dat je náást je gewone toegangskaartje kunt kopen.

Wanneer je alleen een vriendenkaartje koopt (dus zonder toegangskaart) heb je GEEN toegang tot Autminds. Wel heb je ons initiatief dan gesteund met een donatie.

Bestelprocedure

De kaartverkoop en betaling worden afgehandeld door TicketJames.

Je kunt betalen met Ideal, Paypal of Visa/Mastercard.

Na succesvolle betaling kun je het digitale toegangsbewijs downloaden. Je ontvangt een email ter bevestiging en de download link voor het toegangsbewijs. Je moet het toegangsbewijs afdrukken en meenemen naar het congres.

Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de organisatie van Autminds.

Tijdens de registratie wordt je gevraagd je naam, adres, telefoonnummer en emailadres door te geven. Dit is noodzakelijk voor de afhandeling van je bestelling door TicketJames en de controle van je bankgegevens.

De organisatie van Autminds gaat uiteraard zorgvuldig met deze gegevens om.

Je voor- en achternaam worden door Autminds gebruikt om een badge te maken. Als je een andere naam op je badge wilt (niet je echte naam) kun je een email sturen naar inschrijven@autminds.nl.

Het emailadres wordt gebruikt om eventuele aanvullende informatie over Autminds naar je te sturen.

Wanneer je een kaartje koopt voor Autminds, word je automatisch ingeschreven voor onze Nieuwsbrief, die je op de hoogte houdt van belangrijke informatie over Autminds.

[tek_button button_text=”bestel kaartjes” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ticketjames.com%2Fnl%2Ftickets%2F1018-autminds-2017|title:https%3A%2F%2Fwww.ticketjames.com%2Fnl%2Ftickets%2F1018-autminds-2017|target:%20_blank|” button_width=”300″ button_style=”tt_secondary_button” button_position=”pull-left” icons=”fa fa-ticket”]