Er is weer plaats voor dagvrijwilligers

Dagvrijwilligers

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!
Wil jij je inzetten tijdens het de komende AutMinds congres op 11 november? AutMinds is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een actieve rol te vervullen tijdens de AutMindsdag! In ruil voor een paar uur werk kun je een deel van het congres gratis bijwonen.
Je kunt bijvoorbeeld helpen met:

  • Het ontvangen van bezoekers
  • Het ontvangen en begeleiden van sprekers
  • Het registreren van bezoekers
  • Het bemannen van de informatiestand
  • Het opvangen van deelnemers in de startgroep (lees apart onderwerp)
  • Helpen met inrichten en later weer opruimen van de locatie

Als vrijwilliger maak je een dag lang deel uit van het AutMinds team en krijg je gratis toegang. In ruil voor een paar uur werk kun je een deel van het congres gratis bijwonen. Op deze manier houden we Autminds voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar en toegankelijk.

Lijkt je dit leuk en ben je zaterdag 11 november beschikbaar? Stuur dan een email met je persoonlijke gegevens aan vrijwilligers@autminds.nl. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde taak, zet dat dan ook in je mail. We proberen hier rekening mee te houden bij het indelen van de vrijwilligers, maar kunnen niks beloven. Uit de bovenstaande takenlijst kun je opmaken dat we op zoek zijn naar mensen die hetzij doeners zijn, hetzij nauwkeurig werken danwel graag met mensen omgaan.

Zijn er zaken waar we rekening mee moeten houden? Bijvoorbeeld bepaalde gezondheidsklachten of fysieke beperkingen, die van invloed kunnen zijn op je vrijwilligerswerk? Zet dit dan ook in je mail.